Cégtörténetünk:

Cégeink családi, 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozásként működnek. Bekk József a pécsi Villgépnél dolgozott majd a komlói Gelkánál. Onnan a pécsi Vendéglátóhoz ment ahol az összes megyei vendéglátó egységek hűtőparkját (hűtőgépek, fagylaltgépek, kamrák, pultok … stb) egyedüli hűtőgépszerelőként javította. A vendéglátóból kilépve 1986-ban magánvállalkozásba kezdett és 1991-ben megalapította aBekk Hűtőgép Kereskedelmi és Gépjavító Betéti Társaságot
Fő tevékenységi köre az ipari és lakossági hűtőberendezések javítása volt. Gorenje márkaképviselet garanciális szerviztevékenysége is hozzánk tartozott Baranya-Somogy-Tolna megyében.

Később a profil bővítésére volt lehetőség, így a Dél-Dunántúlon elsőként kezdtük az autóklíma javításokat, raktérhűtők javítását, majd a Carrier Transicold márkaképviseletet láttuk el.


2005-ben Bekk József fiai egy új céget alapítottak a
Tri-Bekk Hűtő- és Klímatechnikai KFT mely kezdetben Épületgépészettel ezen belülklímatizálással foglalkozott. Viszonteladói partnere és garanciális szervize vagyunk az alábbi márkáknak : 
LG, Gree, DesignAir, Toshiba, Midea, Mitsubishi, Samsung, Airwell, Haier és nem utolsósorban a Daikin klímaberendezéseknek.
Cégünket folyamatosan fejlesztjük, nyereségünket és magán tőkénket is beforgatjuk a vállalkozásunkba. Így a Kálvária utcai alkatrész boltunkból kiköltöztünk és az Északmegyer dűlőben vásárolt 5.000.m2-es ipari telephelyünkre költöztünk. Fejlesztéseink magával hozták a Webasto és Eberspächer állófűtések forgalmazását, javítását valamint autóklíma 
(Diavia, Scorpio) és raktérhűtés (Safkar, FrigoBox, Frigosoft) márkaképviseletét.Célunk az ügyfelek maradéktalan kiszolgálása, melyet képzett szakember gárdával és minőségi szerszámozottsággal tudunk ellátni.

Remélem cégünk elnyerte tetszését valamint bizalmát, ennek reményében várjuk az ajánlatkérésüket.

info@bekk.hu